Menu

PIZZA
Traditionelle opskrifter og de bedste ingredienser
Alle vores pizza kan både fåes med glutenfri pizzabund og vegansk ost
ost
1. Margherita
Tomatsauce,
Mozzarella,
Basilikum,
Olivenolie.
|
|
2. Formaggio
Tomatsauce,
Mozzarella,
Asiago,
Pecorino,
Gorgonzola.
|
|
Salami
3. Salami
Tomatsauce,
Mozzarella,
Grillet Artiskok,
Hjortesalami,
Rucola,
Olivenolie.
|
|
4. Cinghiale
Tomatsauce,
Mozzarella,
Vildsvin salami,
Rødløg,
Rucola,
Trøffelolie.
|
|
5. Napoli
Tomatsauce,
Mozzarella,
Salami Napoli,
Grillet aubergine,
Basilikum.
|
|
6. Diavola
Tomatsauce,
Mozzarella,
Ventricina picante (stærk salami),
Cherrytomat,
Basilikum.
|
|
Skinke
9. Parma I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Parmaskinke,
Rucola,
Parmesan,
Olivenolie.
|
|
10. Parma II
Tomatsauce,
Mozzarella,
Parmaskinke,
Basilikumpesto.
|
|
Tomatsauce,
Mozzarella,
Italiensk Kogtskinke,
Svampe,
oregano.
|
|
Pølse
14. Salsiccia
Tomatsauce,
Mozzarella,
Salsiccia (italiensk pølse),
Rødløg,
Grillet aubergine,
Gorgonzola.
|
|
15. Mortadella
Tomatsauce,
Mozzarella,
Mortadella,
Cherrytomat,
Basilikumpesto,
Rucola.
|
|
Okse
18. Bresaola
Tomatsauce,
Mozzarella,
Bresaola (okseinderlår),
Svampe,
Rødløg.
|
|
19. Carpaccio
Tomatsauce,
Mozzarella,
Bresaola (okseinderlår),
Rucola,
Parmesan,
Olivenolie.
|
|
20. Gorgonzola
Tomatsauce,
Mozzarella,
Oksemørbrad,
Gorgonzola,
Karl Johan svampe.
|
|
21. Filetto di manzo
Tomatsauce,
Mozzarella,
Oksemørbrad,
Svampe,
Trøffelolie.
|
|
22. Cecina I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Cecina (tørret oksekølle),
Rucola,
Basilikumpesto.
|
|
23. Cecina II
Tomatsauce,
Mozzarella,
Cecina (tørret oksekølle),
Trøffelolie.
|
|
24. Carne macinata I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Oksefars,
Rødløg,
Rosmarinolie.
|
|
Tomatsauce,
Mozzarella,
Oksefars,
Rucola.
|
|
Kylling
28. Pollo I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Kylling,
Basilikumpesto,
Cherrytomat.
|
|
29. Pollo II
Tomatsauce,
Mozzarella,
Kylling,
Svampe,
Rosmarinolie.
|
|
Hav
31. Gamberoni
Tomatsauce,
Mozzarella,
Kongerejer,
Muslinger,
Hvidløgspesto.
|
|
32. Acciuga
Tomatsauce,
Mozzarella,
Ansjos,
Kongerejer,
Rosmarin.
|
|
33. Salmone
Tomatsauce,
Mozzarella,
Laks,
Kapers,
Grillet Artiskok.
|
|
Bianco
34. Patata Dolche
Mozzarella,
Sødekartoffelskiver,
Oksefars,
Ristet græskarkerner,
Rosmarin.
|
|
35. Bianco I
Mozzarella,
Pancetta (italiensk bacon),
Kartoffelskiver,
Rosmarin.
|
|
36. Bianco II
Mozzarella,
Salsiccia (italiensk pølse),
Grillet aubergine,
Kartoffelskiver,
Basilikum.
|
|
37. Buon Natale
Mozzarella,
Kartoffelskiver,
confiteret and,
Syltede rødløg,
ristede hasselnødder,
rødvinsglace.
|
|
Vegetar
38. Vegetariano I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Svampe,
Grillet Artiskok,
Grillet aubergine,
Rødløg.
|
|
39. Vegetarino II
Tomatsauce,
Mozzarella,
Svampe,
Kartoffelskiver,
Rødløg,
Basilikum.
|
|
Calzone
42. Calzone I
Tomatsauce,
Mozzarella,
Italiensk Kogtskinke,
Svampe,
Hvidløgspesto.
|
|
43. Calzone II
Tomatsauce,
Mozzarella,
Spaghetti,
Bolognese.
|
|
Bambini la pizza
46. Carlo
Tomatsauce,
Mozzarella,
Italiensk Kogtskinke.
|
|
47. Romeo
Tomatsauce,
Mozzarella,
Italiensk Kogtskinke,
Cocktailpølser.
|
|
48. Marco
Tomatsauce,
Mozzarella,
Oksefars.
|
|
49. Julio
Tomatsauce,
Mozzarella,
Pepperoni.
|
|
50. Tino
Tomatsauce,
Mozzarella,
Italiensk Kogtskinke,
Ananas.
|
|
SANDWICHS
Alle vores sandwich serveres i lækre Italienske Ciabattabrød
Alle vores sandwich kan serveres med lækre Glutenfri brød
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Parmaskinke,
Rucola,
Parmesan,
Cherrytomat.
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Cecina (tørret oksekølle),
Rucola,
Rødløg,
Parmesan,
Rosmarinolie,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Bresaola (okseinderlår),
Rucola,
Rødløg,
Parmesan,
Trøffelolie,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Ventricina picante (stærk salami),
Rucola,
Rødløg,
Mozzarella,
Olivenolie,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Hjortesalami,
Rucola,
Parmesan,
Rødløg,
Rosmarinolie,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Kylling,
Pancetta (italiensk bacon),
Rucola,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Mortadella,
Rucola,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Grillet aubergine,
Mozzarella,
Rucola,
Rødløg,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
Urtemayo,
Basilikumpesto,
Grillet Zucchini,
Mozzarella,
Rucola,
Rødløg,
Cherrytomat,
Sottaceti (pickles).
|
|
SALAT
Ovnbagt Laks, grillet artiskok, syltede rødløg, rucola, cherrytomat, friskbagt brød, Italiensk dressing
|
|
Marineret kyllingefilet, stegtebacon, parmasan flager, rucola, cherrytomat, friskbagt brød, Italiensk dressing
|
|
Grillet Zucchini, grillet artiskok, mozarella, syltede rødløg, rucola, cherrytomat, friskbagt brød, Italiensk dressing
|
|
DRIKKEVARE
De bedste drikkevare til din mad
|
|
|
|
|
|
|
|
Økologisk italiensk sodavand "Galvanina" 35,5cl
Granatæble, Appelsin, Lemon, Ingefær, Blodappelsin, Mandarin |
|
0,3L
|
|
Italiensk Øl 33 cl
Birra (Italiensk Øl) 33 cl Menabrea Ale Rossa 7,5%; mørk, fyldig, afrundet og let drikbarhed, en god lang eftersmag med lette toner af chokolade og kaffe Menabrea Ambrata 5% ; fyldig, afrundet og let bitterhed, en kraftigere smag med let sødme og en dejlig lang mild krydret eftersmag |
|
Tebaldo Rosso er en skøn rødvin fra Puglien bestående af 80% Negroamaro og 20% Primitivo.
Disse to druesorter stortrives i det varme og solrige Puglien og netop hér viser de sig fra deres ypperste side. Kombinationen af de to druer, med Negroamaros gode syre og Primitivos lidt ”søde” solbæragtige præg, giver en venlig og imødekommende rødvin med en flot dybrød farve og en liflig bouquet af kirsebær og portvin. Vinen er flot afrundet i smagen og fremstår både fyldig og blød med nuancer af brombær, kirsebær og chokolade. |
|
Vinene fra Montepulciano d’Abruzzo har i mange år stået højt på listen over danskernes foretrukne vine. Dette skyldes især den meget bløde og imødekommende smag vinene har. Torre del Colle er en riserva – inden lagringen, gennemgår vinen helt traditionel gæring i 10-12 dage ved 25-27 grader i rustfrie ståltanke, herefter lagrer vinen 12 måneder på store 6.000 liter fade og efterfulgt af 12 måneder i rustfrie ståltanke. Vinen har en flot dyb rød farve med et violet skær. Bouqueten er intens og domineret af kirsebær og blåbær. Smagen er elegant og vinøs hvor knuste kirsebærsten fra fadlagringen harmonerer flot med nuancer af kirsebær, ribs og kaffe.
|
|
Adorato er lavet på den store internationale drue Chardonnay og den helt og aldeles lokal-italienske drue Garganega. I glasset fremstår den med flot, strågylden farve og indbydende duft af krydrede, tropiske frugter og honning. Smagen er mellemfyldig med et rent bid og en sprød og fin eftersmag med lidt mandelpræg. En vis andel af druerne er tørret, inden man laver vinen – en teknik der på italiensk hedder ”appassimento” og som betyder ”udtørret”. Veneto-vinene er netop berømte for denne teknik, der skaber meget intense og koncentrerede vine.
|
|
Hvordan vil du have din bestilling?
Vent venligst...

Indkøbskurv
Der er ingen varer i din kurv |
0,00
i alt:

Tilføj og Fjern tilbehør i din bestilling ved at trykke på Tilbehør.